Logo ProCert
home  |  zoek uw pedicure  |  contact
Gebruikersnaam (e-mail): Wachtwoord:   

Aanmelden voor registratie in het KwaliteitsRegister voor Pedicures

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het KwaliteitsRegister voor de Pedicure (KRP). Hiervoor doorloopt u onderstaande stappen.

Stap 1: Diploma medisch pedicure

Om uw aanmelding in behandeling te nemen ontvangen wij graag een kopie van uw diploma medisch pedicure. Indien uw diploma medisch pedicure bij ProVoet geregistreerd is hoeft u deze niet nogmaals op te sturen naar ProCERT. ProCERT vraagt in dat geval de gegevens op bij ProVoet. Indien uw diploma niet bij ProVoet aanwezig is, stuurt u deze per e-mail aan info@procert.nl.

Stap 2: Machtiging automatische incasso

Voor nieuwe aanmeldingen geldt automatische incasso als standaard betaalwijze. Uw aanmelding wordt in behandeling genomen zodra een volledig ingevuld en ondertekend machtigingsformulier door ons is ontvangen. Download hier het machtigingsformulier.
Het ingevulde machtigingsformulier stuurt u per e-mail aan info@procert.nl.

Stap 3: Aanmeldformulier

Om u aan te melden vult u onderstaand formulier volledig en correct in. De invoervelden die gemarkeerd zijn met een "*" zijn verplichte invoervelden. Nadat u de velden heeft ingevuld, klikt u onderaan de pagina op "aanmelden" om uw aanmelding te bevestigen. Na ontvangst van uw aanmelding, diploma medisch pedicure en het formulier doorlopende machtiging gaan wij uw aanmelding in behandeling nemen.

 

Voor pedicures