Logo ProCert
home  |  zoek uw pedicure  |  contact
Gebruikersnaam (e-mail): Wachtwoord:   

Aanmelden voor registratie in het KwaliteitsRegister voor Pedicures

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het KwaliteitsRegister voor de Pedicure (KRP). Hiervoor doorloopt u onderstaande stappen.

Stap 1: Diploma's en certificaten

Om uw aanmelding in behandeling te nemen, dienen de betreffende certificaten in het bezit van ProCERT te zijn. Indien de certificaten bij ProVoet geregistreerd zijn, kunt u hiervan melding maken en hoeft u ze niet nogmaals op te sturen. ProCERT vraagt in dat geval de gegevens op bij ProVoet. Indien uw certificaten niet bij ProVoet aanwezig zijn, stuurt u deze per e-mail aan info@procert.nl of per post naar Kerkewijk 73, 3901 EC, Veenendaal.

Stap 2: Machtiging automatische incasso

Voor nieuwe aanmeldingen geldt automatische incasso als standaard betaalwijze. Uw aanmelding wordt in behandeling genomen zodra een volledig ingevuld en ondertekend machtigingsformulier door ons is ontvangen. Download hier het machtigingsformulier.

Stap 3: Aanmeldformulier

Om u aan te melden vult u onderstaand formulier volledig en correct in. De invoervelden die gemarkeerd zijn met een "*" zijn verplichte invoervelden. Nadat u de benodigde velden heeft ingevuld, klikt u onderaan de pagina op "aanmelden" om uw aanmelding te bevestigen.

 
 
 
 
U kunt hier uw meisjesnaam invullen
 
Formaat: ddmmjjjj
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit wachtwoord goed onthouden.
Hiermee kunt u de volgende keer inloggen bij uw gegevens.
 
 
Zorgverlenersnummer zonder streepjes, spaties, haakjes
 
ProVoet nummer zonder nullen ervoor
 


Om opgenomen te worden in het KwaliteitsRegister voor Pedicures dient u zich te conformeren aan de algemene voorwaarden, de klachtenregeling van ProCERT en de registratiekosten. Ook dient u akkoord te gaan met onze privacy policy.


 

 

Voor pedicures