Logo ProCert
home  |  zoek uw pedicure  |  contact
Gebruikersnaam (e-mail): Wachtwoord:   

Branchevereisten (verplichte activiteiten)

Het KRP kent diverse activiteiten die beschouwd worden als branchevereisten. In de praktijk worden deze ook wel verplichte activiteiten genoemd. Met deze activiteiten wordt invulling gegeven aan kwaliteitsontwikkeling binnen essentiële thema’s. De branchepartijen signaleren thema’s en ontwikkelingen waarvan de geregistreerde op de hoogte dient te zijn, of zich hierin ontwikkelt. Deze zijn essentieel voor een kwalitatief hoogwaardige en professionele beroepsuitoefening.

Beleidsperiode 2018-2020
In de beleidsperiode 2018-2020 is er één verplichte activiteit: e-learning Richtlijnen DV/RV. Deze moet iedereen volgen in de persoonlijke accreditatieperiode die op of na 1 januari 2018 is gestart. Is je huidige persoonlijke accreditatieperiode voor 1 januari 2018 gestart, dan is het nog geen verplichting, maar je kunt hem dan wel alvast volgen. Je hoeft hem dan in de volgende periode niet opnieuw te doen. 

E-learning beschikbaar via omgeving ProVoet
De e-learning is beschikbaar via de e-learning omgeving van ProVoet. Leden van ProVoet hebben nadat ze zijn ingelogd op de website, toegang tot deze omgeving via www.provoet.nl/cursussen/richtlijnen-dvrv-verplicht. Geregistreerden die niet lid zijn van ProVoet, krijgen toegang tot de e-learing via mijn.provoet.nl/procert/signup.  
Raadpleeg Mijn KRP
Welke activiteit(en) een geregistreerde pedicure dient te volgen en de datum waarvoor deze afgerond moet(en) zijn is afhankelijk van de persoonlijke situatie. Op de pagina verplichte activiteiten bij Mijn KRP wordt getoond welke activiteiten de geregistreerde nog dient te volgen binnen de huidige persoonlijke accreditatieperiode.