Logo ProCert
home  |  zoek uw pedicure  |  contact
Gebruikersnaam (e-mail): Wachtwoord:   

Wijziging kwalificatie

De kwalificatie waarmee u in het KRP bent geregistreerd kan wijzigen. Dit kan wanneer u een geldig certificaat of diploma behaalt.

Wijziging doorgeven: lid ProVoet
Bent u lid van ProVoet? Doorloop dan de volgende stappen:
 1. Stuur een e-mail naar ProVoet via info@provoet.nl, met daarin:
  1. KRP-nummer, lidnummer ProVoet en uw volledige naam
  2. Verzoek wijziging kwalificatie
  3. Scan van het diploma/certificaat
   • diploma medisch pedicure
   • examen onderdeel risicovoet (complete cijferlijst verkregen van het examenbureau: praktijk + theorie van DV en overige Risicovoet, inclusief eventuele vrijstellingen)
 2. Vermeld in de e-mail dat u ook uw kwalificatie in het KRP wilt wijzigen.
ProVoet stuurt na behandeling het bericht door aan de administratie van ProCERT. Uw verzoek wordt behandeld en de kwalificatie in het KRP wordt aangepast.

Wijziging doorgeven: niet-lid ProVoet
Bent u niet lid van ProVoet? Doorloop dan de volgende stappen:
 1. Stuur een e-mail naar ProCERT via info@procert.nl
  1. Verzoek wijziging kwalificatie onder vermelding van uw KRP-nummer
  2. Scan van het diploma/certificaat
   • diploma medisch pedicure
   • examen onderdeel risicovoet (complete cijferlijst verkregen van het examenbureau: praktijk + theorie van DV en overige Risicovoet, inclusief eventuele vrijstellingen)
 2. Vermeld in de e-mail dat u ook uw kwalificatie in het KRP wilt wijzigen.
Uw verzoek wordt behandeld en de kwalificatie in het KRP wordt aangepast. 

Wijziging naar medisch pedicure
Een pedicure die geregistreerd is en vervolgens het diploma medisch pedicure registreert, in de daaropvolgende periode als medisch pedicure vrijgesteld van de verplichting om punten te behalen. Hiervoor moet een kopie van het diploma binnen vijf maanden na de examendatum in het bezit zijn van ProCERT. 


Wijziging naar medisch pedicure in opleiding
Volgt u een opleiding tot medisch pedicure en bent u geslaagd voor het examenonderdeel risicovoet dan kunt u uw kwalificatie wijzigen naar medisch pedicure in opleiding. Volgt u dan de procedure zoals hierboven is beschreven “Wijziging doorgeven”.  Gedurende persoonlijke accreditatie periode op kwalificatie niveau risicovoet hoeft u geen punten te behalen. U kunt zich dan volledig richten op uw opleiding tot medisch pedicure. Voorwaarde van deze inschrijving is dat u binnen drie jaar het diploma medisch pedicure behaalt.

Bent u voor 1 januari 2013 met uw opleiding medisch pedicure gestart dan geldt voor u de ‘oude termijn’ van vijf jaar waarbinnen het diploma behaald moet worden. Voorwaarde hiervoor is wel dat u bij aanmelding een bewijsstuk overlegt waaruit blijkt dat u voor één januari 2013 met de opleiding bent gestart.