Logo ProCert
home  |  zoek uw pedicure  |  contact
Gebruikersnaam (e-mail): Wachtwoord:   

Registratiekosten

Om geregistreerd te kunnen blijven brengen wij jaarlijks registratiekosten in rekening. De jaarlijkse kosten voor 2019 bedragen € 92,50 (excl. BTW). Er is met ProVoet een regeling getroffen dat leden van de brancheorganisatie een korting krijgen van € 50,00 op deze registratiekosten. Deze korting wordt direct verrekend.

Automatische incasso
De registratiekosten kunnen worden voldaan door middel van automatische incasso. Automatische incasso zorgt er mede voor dat de kosten voor registratie laag blijven. Indien u geen gebruik maakt van automatische incasso maar de kosten voldoet door middel van overschrijving, dan zal zodoende € 2,50 (excl. BTW) aan administratiekosten in rekening gebracht worden. Voor nieuwe aanmeldingen vanaf 1 oktober 2012 geldt incasso als enige betalingsoptie.

U machtigt ProCERT tot automatische incasso door onderstaand document volledig ingevuld en ondertekend aan ons te retourneren (per e-mail of post).

downloaden van een bestand NIEUW_ProCERT_Doorlopende_machtigingSepa_1.pdf openen/downloaden...
Wijziging gegevens machtiging
Indien uw bankgegevens wijzigen dient u ProCERT opnieuw te machtigen tot automatische incasso. Vult u hiervoor bovenstaand machtiginsformulier opnieuw volledig in, met de nieuwe gegevens. Stuurt u het vervolgens aan ons toe via info@procert.nl en geeft  u duidelijk aan dat het om een wijziging van uw gegevens gaat.  
Digitale factuur
U ontvangt bij 'Mijn KRP' een digitale factuur voor de registratiekosten.

Opzeggen?
Wilt u uw registratie opzeggen, dan kan dat alleen schriftelijk. Het e-mail adres is info@procert.nl. Zegt u vóór 1 juli op, dan worden de registratiekosten voor de tweede helft van het jaar gecrediteerd of in mindering gebracht op het openstaande saldo. Zegt u na 1 juli op dan worden de registratiekosten voor het gehele jaar in rekening gebracht en heeft u geen recht op restitutie.