Logo ProCert
home  |  zoek uw pedicure  |  contact
Gebruikersnaam (e-mail): Wachtwoord:   

Profiel medisch pedicure

Vanaf 1 januari 2015 hebben alle medisch pedicures een profiel tot hun beschikking waarmee ze zich kunnen profileren. Dit profiel kunnen ze gebruiken om aan andere partijen (consumenten, ketenpartners, zorggroepen) te tonen hoe men zich inzet voor de kwaliteitsontwikkeling. Het profiel bevat informatie over de praktijk (werkzame uren, aantal patiënten, relevante ervaring, etc.) en informatie over de gevolgde bij- en nascholing. Het profiel is voor alle medisch pedicures beschikbaar, ongeacht de periode.

Informatie in profiel
Het profiel bestaat uit twee onderdelen:
  • Praktijkprofiel: informatie over de praktijkvoering en de pedicure (bijvoorbeeld: kwalificatie, ervaring, contactgegevens, werkzame uren, etc.)
  • Kwaliteitsontwikkeling: gevolgde bij- en nascholing in het KRP vanaf het moment van aanmelding.
Daarnaast bevat het profiel de volgende informatie:
  • In KRP geregistreerd sinds: moment van eerste registratie in KRP
  • Aantal uren werkzaam p/wk: Aantal uren per week dat men werkzaam is als pedicure (eigen opgave).
  • Ambulant/praktijkgebonden: de pedicure behandelt bij de mensen thuis of op locatie (ambulant), in een praktijk of beide (eigen opgave).
  • Aantal patiënten met risicovoeten: Het aantal mensen met risicovoeten dat onder behandeling is bij de pedicure (eigen opgave).
  • Zelfstandig/loondienst: De pedicure is zelfstandig ondernemer, in loondienst of beide.
Overige ervaring
Een pedicure kan zelf overige relevante ervaring toevoegen aan het profiel. Als de pedicure bijvoorbeeld ook docent is, of praktijkondersteuner, dan kan ze dat hier aangeven. De overige ervaring kan worden toegevoegd via de pagina Mijn gegevens.

Wie heeft inzage in het profiel?
De pedicure heeft zelf inzage in het profiel. Het is ook mogelijk om het profiel via de pagina Mijn gegevens als PDF te openen en bijvoorbeeld te printen. Daarnaast wordt het profiel getoond in de pedicurezoeker van de website.

Hoe wordt het profiel gevuld?
Het onderdeel praktijkprofiel kan de pedicure zelf aanvullen via de pagina Mijn gegevens. Een aantal gegevens zijn gekoppeld aan de inschrijving (bv. kwalificatie) in het KRP en kunnen niet aangepast worden. De inhoud van het onderdeel kwaliteitsontwikkeling wordt automatisch gevuld vanuit het register. 

Direct naar

Ook interessant